WATERSCHAPSBLADAanvraag voor aanleg van duikers in a-wateren t.b.v. realisatie waterberging Groensche Hoeven te Vught. (0539162950)

Bekendmaking voor Natuur en milieu | Organisatie en beleid in Waterschap De Dommel

Geplaatst op Lokaalnieuwsvught.nl op: 30-11-2023

  1. Bekendmakingen Vught
  2. WATERSCHAPSBLADAanvraag voor aanleg van duikers in a-wateren t.b.v. realisatie waterberging Groensche Hoeven te Vught. (0539162950)

Natuur en milieu | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel heeft op 24 november 2023 een aanvraag voor een vergunning in het kader van de WaterWet ontvangen voor het aanleggen van duikers in a-wateren t.b.v. realisatie waterberging Groensche Hoeven te Vught. De aanvraag is geregistreerd met zaaknummer 0539162950.Wilt u meer informatie over de aanvraag? Neem dan contact op met het team Vergunningen via vergunningen@dommel.nl of telefonisch op nummer 0411-618618. Graag hierbij het zaaknummer 0539162950 vermelden.Bezwaar Tegen de hiervoor genoemde aanvraag kan op dit moment geen bezwaar op beroep worden ingediend. Dat kan pas nadat het dagelijks bestuur over de aanvraag heeft beslist.

Unknown

 Lokaalnieuwsvught.nl Redactie

Lokaalnieuwsvught.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Vught. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.